Vinarija Zvonko Bogdan je svoj put započela 2008. godine kada se objedinjujući  specifičnost i tradiciju Palićkog vinogorja sa najsavremenijom francuskom tehnologijom uputila ka jasnom cilju da proizvodi vina vrhunskog kvaliteta koja nose pečat podneblja s kog dolaze.

Usidrena u moru svojih vinograda na istočnoj obali jezera Palić, na samom severu Srbije, Vinarija je izgrađena u stilu secesije, karakteristične za tradicionalnu arhitekturu Palića i obližnjeg grada Subotice.

Veličanstveno zdanje Vinarije koje jasno upućuje na gotovo nezaobilazan spoj vina i umetnosti dostojno je utočište sve poznatijeg i priznatijeg vina, ali i dobar domaćin za sve koji požele da vide i dožive gde se i kako ono rađa.


Vinarija nosi ime poznatog subotičkog pevača starogradskih pesama, gospodina Zvonka Bogdana, čija su umetnost i ime sinonimi za vrhunski doživljaj kao što su i vina Vinarije Zvonko Bogdan.

CLASSIC LINE

8 TAMBURAŠA
ROSE
ŽIVOT TEČE

PREMIUM LINE

SAUVIGNON BLANC
PINOT BLANC
PINOT GRIGIO
CHARDONNAY
ROSÉ SEC
CUVÉE NO.1

ICON LINE

ICON CAMPANA ALBUS
ICON CAMPANA RUBIMUS

TURISTIČKA POSETA VINARIJI

Kapije vinarije širom su otvorene za sve turističke posetioce i ljubitelje vina koji žele da dožive čari nastanka vina i u prelepom ambijentu degustacione sale uživaju u vinima Vinarije Zvonko Bogdan

Kapije vinarije širom su otvorene za sve turističke posetioce i ljubitelje vina koji žele da dožive čari nastanka vina i u prelepom ambijentu degustacione sale uživaju u vinima
Vinarije Zvonko Bogdan

RESTORAN

Veličanstveno zdanje Vinarije, usidreno u moru svojih vinograda, čini idealno mesto za organizaciju proslava koje će se dugo prepričavati , a topla atmosfera i ljubazni domaćini pobrinuće se da doživite iskustvo vredno pamćenja.

Veličanstveno zdanje Vinarije, usidreno u moru svojih vinograda, čini idealno mesto za organizaciju proslava koje će se dugo prepričavati , a topla atmosfera i ljubazni domaćini pobrinuće se da doživite iskustvo vredno pamćenja.

VINOTEKA

Na policama vinoteke se pored vina Vinarije Zvonko Bogdan mogu naći i druga vrhunska vina iz poznatih vinskih regija - Francuske, Španije, Italije i vina Novog Sveta. U ponudi se takođe nalazi i druga ekskluzivna roba kao što su šampanjci, konjak, viski, zatim domaće čokolade u specijalnim pakovanjima, ali i vinska oprema poput otvarača za vino, dekantera i vinske čaše poznate marke Riedel.

Na policama vinoteke se pored vina Vinarije Zvonko Bogdan mogu naći i druga vrhunska vina iz poznatih vinskih regija – Francuske, Španije, Italije i vina Novog Sveta.

KONTAKT

kontakt_zvonko_bogdan

OBILAZAK VINARIJE
Tel: 062 789 979
turizam@vinarijazvonkobogdan.com

© Copyright 2018 by Dejan ZakićPalicInfo.com - Za našPalić