Vila Larus

Kontakt:
Vila Larus
Adresa:
Kanjiški put 9
24413 Palić
Telefon:
024/ 755-220
065/ 3-755-220

Villa po tradicionalnom palićkom stilu se nalazi na Kanjiškom putu 300m od jezera i nedaleko od turističkog centra.villalarus28

Villa poseduje 11 moderno opremljenih smeštajnih jedinica- od toga 1 apartman, 2 polu apartmana (studio), 5 dvokrevetnih soba, 2 sobe sa francuskim ležajem i 1 trokrevetnu sobu. Sve sobe su klimatizovane, sa kupatilom, Tv prijemnikom i besplatnim wifi internet konekcijom. Obezbeđen je i zatvoren parking prostor. Pored komfortnih soba za noćenje Villa Larus poseduje caffe prostoriju za doručak i Tv salu tj. salu za zabavu. U ovim prostorijama postoji mogućnost organizacije raznih prijema i seminara do 30 osoba.

Villa Larus očekuje svoje goste tokom cele godine koji žele da svoj odmor provedu u prelepom ambijentu Palićkog jezera i da uživaju u kulinarskim i vinskim specialitetima koje nudi ovo područije.

Turističko mesto Palić Vam nudi tokom letnjeg perioda i razne sadržaje- dece mogu da uživaju poseti zološkog vrta, mladi u raznim festivalima muzike i filmskom festivalu, dok ljubitelji sporta u tradicionalnom turniru tenisa itd.

Svake godine se održava i veliki skup motociklista, bajkera, a pošto su vlasnici Villa Larus zaljubljenici dva točka, s posebnom pažnjom dočekuju goste na motorima.

© Copyright 2018 by Dejan ZakićPalicInfo.com - Za našPalić